Pokemon verzamelmappen en dragon Shield Sleeves: een must-have

Bewaar en toon je kaarten veilig dankzij onze verzamelmappen en sleeves!

Verzamel je Magic The Gathering of Pokemon kaarten? Dan ben je waarschijnlijk erg trots op je collectie en wil je ze daarom aan iedereen tonen. Als je dat onvoorzichtig en onordelijk doet, kun je echter al snel kaarten beschadigen of kwijtraken.

Wil je dat vermijden? Gebruik dan een verzamelmap of sleeve. Bovendien voeg je zo ook een unieke toets toe aan je verzameling. Maar welke sleeve of verzamelmap is de beste voor jou? Hieronder helpen we je bij het zoeken!

De verschillende opties: verzamelmappen, Dragon Shield sleeves etc.

Er zijn verschillende manieren om je kaarten veilig en origineel op te bergen, denk maar aan Pokemon verzamelmappen, Dragon Shield sleeves, Ultra Pro Deckbox, Gamegenic Squire, Gamegenic inner sleeves, Deck protector sleeves etc. Welke vorm het beste bij je past, hangt af van je wensen en noden.

Wil je jouw kaarten compacter bewaren? Dan kies je best voor een doosje met sleeves. Wil je jouw collectie snel en overzichtelijk kunnen doorbladeren? Dan kies je best voor een verzamelmap. In dat geval moet je wel nog kiezen hoeveel kaarten je per pagina wilt bewaren. Standaard 9-pocket mappen (9 kaarten per pagina)  zijn populair vanwege hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Heb je meer kaarten, ga dan voor de 12 Pocket Zippered Pro Binder van Ultra pro, daar kun je ruim 480 kaarten in kwijt. De verzamelmappen bieden niet alleen voldoende ruimte om je kaarten veilig op te bergen, ze zijn ideaal voor het organiseren van complete sets of favoriete kaarten. Heb je een kleinere of exclusievere collectie? Dan kun je ook kiezen voor een 4 pocket binder!

Onze tips voor het kiezen van de beste verzamelmappen en sleeves voor je Pokemon cards of Magic The Gathering-kaarten.

  1. Kies het juiste formaat: er is niets vervelender dan beseffen dat je een verzamelmap of sleeve met een fout formaat gekozen hebt. Controleer dus altijd of de dimensie van je kaarten overeenkomt met die van de sleeves of verzamelmap die je wil kopen. Standaard kaarten van Pokémon en Magic The Gathering passen in vrijwel elke verzamelmap of sleeve, maar bijzondere exemplaren kunnen een afwijkend formaat hebben.
  1. Bedenk op voorhand hoe je jouw collectie wil presenteren: er zijn verschillende mogelijkheden om je collectie te presenteren. Wil je ze ordenen per serie of categorie of van favoriete naar minst favoriete? Dit kan bepalen hoeveel kaarten je op een bladzijde wilt ordenen en dus welke Pokemon verzamelmap je moet kiezen.

 

  1. Dragon Shield Sleeves: wil je jouw collectie ordenen en tentoonstellen in sleeves, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Kies dan voor Dragon Shield Sleeves.

Dit merk is namelijk een vaste waarde als het gaat over card game accessoires. Dragon Shield Sleeves zijn dan ook een garantie op kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien vind je ze in allerlei stijlen en kleuren, er is er dus vast eentje die bij je past!

 

Pokemon verzamelmappen en Dragon Shield Sleeves: die vind je bij ArlysToys!

Bij ArlysToys beschikken we over een ruim aanbod aan Pokémon verzamelmappen en Dragon Shield Sleeves. Deze zijn stuk voor stuk kwalitatief en origineel. Bovendien geniet je bij ons van een snelle levertijd en een lage prijs.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel jouw Pokemon verzamelmap of Dragon Shield Sleeves vandaag nog!

Contact

Heb je toch nog vragen over Pokémon verzamelmappen of Dragon Shield Sleeves? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we antwoorden zo snel mogelijk!