OVER ONS

ArlyToys is gevestigd in Lelystad en wij verkopen Pokemon speelgoed, Super Mario spellen, gaming merchandise, Pokémon TCG zoals de Elite Trainer box, tins en boosterbox, Magic: the Gathering TCG artikelen, Digimon TCG, Yu-Gi-Oh! TCG, One Piece, DC Comics, Epoch, Sylvanian Families, Funko Pop, Nintendo Switch accessoires en games etc.Vanuit de liefde voor Nintendo en Pokémon is het idee ontstaan om een webshop te starten, eerst met een vennoot onder de naam VOF Gamezolder.NL, en daarna als eenmanszaak ArlyTrading.

De nieuwe naam voor de speelgoedwinkel en webshop is Arly Trading (ArlyToys speelgoed en TCG) geworden’.

Arly gebruik ik (Arlinda) namelijk al jaren als bijnaam bij het gamen. Omdat het aanbod veel breder is dan alleen speelgoed sta ik bij de KVK geregistreerd als Arly Trading, maar heet de speelgoedwinkel ArlyToys Speelgoed en (Pokemon) TCG. Arly Trading is een verzamelaarswinkel met vooral speelgoed en merchandise in de thema’s Super Mario, Fortnite, Zelda, Pokemon, Disney, Marvel, DC Comics etc.

Het is bij ons ook mogelijk om uw bestelling in Lelystad af te halen, en misschien kunt u gelijk een kijkje nemen in onze winkel. 

Andere tijden dan onze openingstijden zijn soms ook mogelijk, dit graag volgens afspraak via whatsapp 06-83509852.

Pinnen of contant betalen is mogelijk bij afhalen. IN3, Klarna en creditcard kunnen alleen in de webshop gebruikt worden. Indien u ter plaatse met creditcard betaald hanteren wij een toeslag van 2 procent.

Graag tot ziens!

Arlinda van Oosterom


Contactgegevens:

ArlyToys Speelgoed en TCG

Bolderweg 2a, 8243 RD Lelystad

Tel. 06-83509852 (rechtstreekse whatsapplink)

Email: [email protected]

Bankrekeningnummer: NL76 KNAB 0404 67 30 31 , BIC KNABNL2H

BTW NL003592077B25

KVK 81693761

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKjgZ1tZ4QnZhKujXHaoZkg

Waar moet u zijn voor afhalen bestelling of winkelbezoek?

Wij zitten in het pand van Polderzicht Autoglas, naast Delifrance, en tegenover Robert de Vries. U kunt via de achterkant naar binnen (deur is open van 13:00 tot 17:00 uur) of eventueel via de roldeur / ingang van Polderzicht. Het personeel van Polderzicht Autoglas zal u verder helpen, of ikzelf (Arlinda).Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen