OVER ONS

ArlyToys is gevestigd in Lelystad en wij verkopen Pokemon speelgoed, Super Mario spellen, gaming merchandise, Pokémon TCG zoals de Elite Trainer box, tins en boosterbox, Magic: the Gathering TCG artikelen, Digimon TCG, Yu-Gi-Oh! TCG, One Piece, DC Comics, Epoch, Sylvanian Families, Funko Pop, Nintendo Switch accessoires en games etc.

Openingstijden winkel:

maandag – vrijdag 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 10:00 tot 14:00 uur

Afhalen van uw reeds betaalde webshop bestellingen kan op werkdagen van 8:00-17:00 uur, en zaterdag van 8:00-14:00 uur (u ontvangt alle informatie in de mail)

In onze status op whatsapp posten we regelmatig wanneer we op zaterdagmiddag langer geopend zijn, of andere updates betreffende onze tijden, acties en artikelen.

>> GRAAG TOT ZIENS!

Pokemon speelgoed en TCG ArlyToys Speelgoedwinkel Lelystad

Vanuit de liefde voor Nintendo en Pokémon is het idee ontstaan om een webshop te starten, in 2020 met een vennoot onder de naam VOF Gamezolder.NL, en sinds januari 2021 als eenmanszaak Arly Trading.

De nieuwe naam voor de speelgoedwinkel en webshop is Arly Trading (ArlyToys speelgoed) geworden’.

Arly gebruik ik (Arlinda) namelijk al jaren als bijnaam bij het gamen. Omdat het aanbod veel breder is dan alleen speelgoed sta ik bij de KVK geregistreerd als Arly Trading, maar heet de speelgoedwinkel ArlyToys Speelgoed en (Pokemon) TCG. Arly Trading is een verzamelaarswinkel met vooral speelgoed in de thema’s Super Mario, Fortnite, Zelda, Pokemon, Marvel, DC Comics etc.

Het is bij ons ook mogelijk om uw bestelling in Lelystad af te halen, en misschien kunt u gelijk een kijkje nemen in onze voorraad. Wij zijn voor winkelbezoek geopend op werkdagen van 13:00 tot 17:00 uur, en zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Afhalen van uw reeds bevestigde bestelling kan al vanaf 8:00 uur.

Ook andere tijden zijn mogelijk, dit graag volgens afspraak.

Pinnen, betaalverzoek of contant betalen is mogelijk bij afhalen.

Graag tot ziens!

Arlinda van Oosterom


Contactgegevens:

ArlyToys Speelgoed en Pokemon TCG

Bolderweg 2a, 8243 RD Lelystad

Tel. 06-83509852 (rechtstreekse whatsapplink)

Email: info@arlytrading.nl

Bankrekeningnummer: NL76 KNAB 0404 67 30 31 , BIC KNABNL2H

BTW NL003592077B25

KVK 81693761

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKjgZ1tZ4QnZhKujXHaoZkg

Waar moet u zijn voor afhalen bestelling of winkelbezoek?

Wij zitten in het pand van Polderzicht Autoglas, naast Delifrance. U kunt via de achterkant naar binnen of eventueel via de roldeur / ingang van Polderzicht. Het personeel van Polderzicht Autoglas zal u verder helpen, of ikzelf (Arlinda).


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen