ENHANCE rugzak voor Trading Card Game

 49,95 - incl. btw

ENHANCE rugzak voor Trading Card Game

Beschikt over een groot, ruim interieur dat is ontworpen om tot 7.600 kaarten op te slaan en omvat buitenvakken met speelmatriemen die zijn ontworpen voor MTG-speelmatten die worden gebruikt tijdens toernooien en spelavonden in uw plaatselijke winkel.

Laad de rugzak vol en ga naar je volgende game, volgeladen voor een geweldige tijd. Beschikt ook over een hoogwaardige vilten binnenkant, compleet met versterkte verdelers die kunnen worden georganiseerd om plaats te bieden aan je verzameling gamekaarten en eventuele grotere accessoires die je hebt. Dit zeer aanpasbare interieur is perfect voor het opbergen van losse kaarten, kaarten met mouwen, BCW-dozen, deckboxen en commander-decks.

Het robuuste ontwerp beschermt je kaarten en accessoires tegen vallen, krassen en meer, en heeft een ingebouwde vulling waardoor de ENHANCE speelkaarthouder een perfecte opberg- en reistas is. Met 2 grote accessoirevakken, elk met individuele extra binnenvakken, heb je nooit genoeg ruimte om fiches, tokens en andere kaartspellen op te bergen.

Bekijk zeker de volledige Tabletop Series-lijn van ENHANCE Gaming om van elke avond een hit te maken!

Maximale capaciteit: ongeveer 7.620 kaarten
Buitenafmetingen: 21 x 12,5 x 7,5 inch

Uitverkocht

Betaal veilig via het platform van Mollie


Verzenden met PostNL, garantie van Trusted Shops
EAN: 637836612062 Artikelnummer: 637836612062 Categorieën: , ,