ArlyToys heeft nu ook de Van Gogh promokaarten!

Lang gewacht, en toch gekomen!

Bij een bestelling (winkelaankoop only) van 29,99 euro krijg je de gewilde Pikachu van Gogh kaart (OP=OP). Er is alleen wel een MAAR….

Heb jij ook misgegrepen, dan ben jij onze klant. Kinderen hebben bij ons voorrang, en ook alle klanten die nog niet zo’n leuke Pika kaart in hun bezit hebben. Max. 1 kaart per aankoop / klant. 

Wat wij willen voorkomen is dat deze leuke promokaart op marktplaats terecht komt. Deze super nederlandse van Gogh kaart is tenslotte gratis en hoe leuk is het nog als je deze kaart voor vele euro’s van je gespaarde centen op marktplaats of cardmarket moet kopen terwijl de verkoper deze kaart gratis heeft opgehaald.

Kortom, verbeter de wereld en begin bij jezelf geldt hier. Als je de kaart al hebt gun deze kans dan aan een andere klant zodat meer mensen hun verzameling compleet kunnen maken.

Pikachu van Gogh promo-actie ArlyToys Lelystad
De waardering van www.arlytrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1011 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
Kom langs in onze winkel

Mochten we even niet aanwezig zijn kun je je melden bij het personeel van Polderzicht Autoglas, zij kunnen je dan helpen in de winkel.

Winkelbezoek op andere tijden op ook mogelijk!

📆 Week 21 (20 mei t/m 26 mei)

Ma: gesloten
Di: 12:00 – 17:00u
Wo: 12:00 – 17:00u
Do: 12:00 – 21:00 uur
Vr: 12:00 – 18:00u
Za: 11:00 – 17:00u
Zo: gesloten

** andere tijden op afspraak mogelijk

Openingstijden Arlytoys Speelgoedwinkel Lelystad