Pokemon Crown Zenith TCG

De Pokémon Company heeft de Crown Zenith-set aangekondigd en heeft onthuld dat deze laatste Sword and Shield-collectie in een golf van producten zal worden uitgebracht. 

In augustus bevestigde Nintendo dat de Pokémon Silver Tempest TCG-set de laatste hoofduitbreiding van de achtste generatie van de tabletop-game zou zijn.  Het is dus een echte verrassing dat de The Pokémon Company nu aankondigt dat de Sword and Shield-serie toch tot 2023 zou worden verlengd met een Crown Zenith-set met meerdere releases. Kortom het is nog niet gebeurd met Pokémon Sword & Shield.

De producten van de set worden op 20 januari uitgebracht en elke maand komt er iets bij. In mei verwachten we dus de laatste artikelen voor Crown Zenith. Het wordt een speciale set die zich richt op alternatieve kunstherdrukken, waarvan de meeste afkomstig zullen zijn uit het VSTAR-universum van Japan.

Crown Zenith zal beschikken over:

Meer dan 160 kaarten waarvan 3 gloednieuwe Radiant Pokemon, waaronder Radiant Charizard, Radiant Charjabug en Radiant Eternatus, 5 Pokemon VMAX, 8 Pokemon VSTAR, waaronder Zacian VSTAR en Zamazenta VSTAR, 17 Pokemon V 70 kaarten met bijzondere kunstwerken in de nieuwe Galarian Gallery, waaronder Mewtwo VSTAR, Darkrai VSTAR en Hisuian Zoroark VSTAR

Omdat het een speciale set is, zijn de boosterpacks van Crown Zenith alleen verkrijgbaar via speciale producten. Deze producten worden gespreid uitgebracht van januari tot mei. Dit is de langste releaseperiode voor alle sets in de geschiedenis.

De waardering van www.arlytrading.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 839 reviews.